Catering dietetycznydla wymagających

Menu w najbliższym tygodniu - Rzeźba+

2021-03-03 (środa) ;I śniadanie: Migdałowa ryżanka z pieczoną dynią i czekoladą (orzechy) ;II śniadanie: Pieczona pierś kurczaka ze świeżymi warzywami i guacamole ;obiad: Polędwiczka drobiowa w sosie pomidorowym z kaszą jaglaną i pieczonymi warzywami (orzechy seler) ;podwieczorek: Sałatka z pieczoną piersią indyka, ananasem i sosem ziołowym ;kolacja: Chrzanowa zupa krem z jajkiem (seler, jaja) 2021-03-04 (czwartek) ;I śniadanie: Bezglutenowe pancakes kokosowe z frużeliną malinową z imbirem (jaja, orzechy) ;II śniadanie: Pasta z podrobów drobiowych z czosnkiem i świeżymi warzywami ;obiad: Pieczeń wołowa na warzywnym puree z kaszą gryczaną niepaloną ;podwieczorek: Muffiny drobiowe z warzywną sałatką i chutneyem morelowym ;kolacja: Sałatka z pieczoną piersią kurczaka, bazyliowym pesto i orzechami (orzechy) 2021-03-05 (piątek) ;I śniadanie: Smoothie jagodowe z melonem i piernikowymi placuszkami bezglutenowymi (jaja) ;II śniadanie: Jajka sadzone z ajwarem paprykowym (jaja) ;obiad: Pieczony łosoś w sosie wiśniowym z mieszanką ryżu i warzywną surówką (ryby) ;podwieczorek: Sałatka z pieczoną piersią kurczaka i cytrynowym sosem ;kolacja: Pieczone polędwiczki indyka z pomidorami i kolendrowym pesto 2021-03-06 (sobota) ;I śniadanie: Owsianka jabłkowa z orzechami (orzechy) ;II śniadanie: Paprykowa pasta z pieczonej ryby ze świeżymi warzywami (ryby) ;obiad: Pulpeciki drobiowe w sosie z grzybów leśnych z ziemniaczanym puree i surówką z kiszonej kapusty (orzechy) ;podwieczorek: Pieczona kaczka z duszonymi warzywami (seler) ;kolacja: Kociołek bosmana (ryby, skorupiaki) 2021-03-07 (niedziela) ;I śniadanie: Muffinki pomarańczowe z musem kakaowym (jaja) ;II śniadanie: Frittata z cukinią, pomidorami i chutneyem śliwkowo - cebulowym (jaja) ;obiad: Makaron ryżowy w szpinakowym pesto z pieczonymi warzywami i pieczoną cielęciną (sezam) ;podwieczorek: Szaszłyki drobiowe z pieczonymi warzywami i oliwą koperkową (seler) ;kolacja: Pieczony udziec indyka z duszonymi warzywami 2021-03-08 (poniedziałek) ;I śniadanie: Owsianka malinowa z wiórkami kokosowymi (orzechy) ;II śniadanie: Pasta drobiowa z suszonymi pomidorami i świeżymi warzywami ;obiad: Makaron ryżowy w sosie pomidorowym z piersią indyka, pieczonymi warzywami i shiitake (ryby) ;podwieczorek: Pierś kaczki z pieczonym brokułem i gruszką w sosie żurawinowym (orzechy) ;kolacja: Sałatka warzywna z tuńczykiem i sosem ziołowo-czosnkowym (ryby) 2021-03-09 (wtorek) ;I śniadanie: Domowa granola z waniliowym jogurtem kokosowym (orzechy, sezam) ;II śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem i świeżymi warzywami (jaja) ;obiad: Pierś z kurczaka w sosie dyniowym z komosą ryżową i surówką z pora i selera (seler) ;podwieczorek: Sałatka z piersią indyka, warzywami i czerwonym pesto ;kolacja: Krem z pieczonej papryki z pulpecikami drobiowymi (seler) 2021-03-10 (środa) ;I śniadanie: Koktajl mango-brzoskwinia z muffinkami czekoladowymi (jaja, orzechy) ;II śniadanie: Pasztet drobiowy z suszonymi pomidorami i pastą z pieczonego pasternaku (orzechy) ;obiad: Kotlety drobiowe w sosie brokułowym z ryżem i surówką z kiszonej kapusty ;podwieczorek: Sałatka z szarpaną wołowiną, warzywami i sosem paprykowym ;kolacja: Łosoś w pieprzu czerwonym z duszonymi warzywami (ryby) 2021-03-11 (czwartek) ;I śniadanie: Baton owsiany z musem z owoców leśnych (jaja) ;II śniadanie: Pasta drobiowa z kozieradką i warzywami ;obiad: Strogonow wołowy z duszonymi warzywami i ryżem ;podwieczorek: Sałatka z piersią kurczaka, warzywami i sosem cytrusowym ;kolacja: Terrina jajeczna z kalafiorem romanesco (jaja) 2021-03-12 (piątek) ;I śniadanie: Ryżanka bounty (orzechy) ;II śniadanie: Sałatka z jajkiem, warzywami i pesto ziołowym (jaja) ;obiad: Pieczony dorsz z włoszczyzną i ziemniakami (ryby, seler) ;podwieczorek: Szaszłyki z indyka z warzywami i sosem czosnkowym ;kolacja: Zupa ogórkowa z udkiem kurczaka (seler) 2021-03-13 (sobota) ;I śniadanie: Koktajl gruszka-wiśnia z bezglutenowymi goframi (jaja) ;II śniadanie: Papryka faszerowana chrzanową pastą wołową ;obiad: Gulasz z sarniny w sosie winnym z kaszą gryczaną niepaloną i surówką z kapusty ;podwieczorek: Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, warzywami i sosem ziołowym (ryby, jaja) ;kolacja: Ratatouille z piersią indyka w estragonie 2021-03-14 (niedziela) ;I śniadanie: Placuszki kukurydziane z frużeliną truskawkową (jaja) ;II śniadanie: Muffiny jajeczne z papryką i pieczonymi pomidorami (jaja) ;obiad: Pierś z kurczaka w sosie brzoskwiniowym z komosą ryżową i brokułem (orzechy) ;podwieczorek: Kofta drobiowa z frytkami warzywnymi i oliwą ziołową ;kolacja: Ramen z udźcem indyka (seler)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel