Catering dietetycznydla wymagających

Menu w najbliższym tygodniu - Dieta niskowęglowodanowa

2021-03-03 (środa) ;I śniadanie: Migdałowa ryżanka z pieczoną dynią i czekoladą (orzechy) ;II śniadanie: Plasterki wędliny drobiowej i szynki parmeńskiej ze świeżymi warzywami i dipem z guacamole (mleko) ;obiad: Polędwiczka wieprzowa w sosie pomidorowym z pieczonymi warzywami (seler, orzechy) ;podwieczorek: Sałatka z pieczoną piersią indyka, kiełbasą chorizo, ananasem i sosem ziołowym ;kolacja: Chrzanowa zupa krem z jajkiem i kiełbasą (seler, jaja) 2021-03-04 (czwartek) ;I śniadanie: Polenta z kaszy manny z chia i frużeliną malinową z imbirem (mleko, gluten) ;II śniadanie: Pasta z podrobów drobiowych z czosnkiem i świeżymi warzywami (jaja) ;obiad: Pieczeń wołowa na warzywnym puree ;podwieczorek: Muffiny wieprzowe z warzywną sałatką i chutneyem morelowym ;kolacja: Sałatka z pieczoną piersią kurczaka, bazyliowym pesto i orzechami (orzechy) 2021-03-05 (piątek) ;I śniadanie: Smoothie jagodowe z melonem i piernikowymi placuszkami (jaja, mleko, gluten) ;II śniadanie: Jajka sadzone posypane serem halloumi z ajwarem paprykowym (jaja, mleko) ;obiad: Pieczony łosoś w sosie wiśniowym z warzywną surówką (ryby) ;podwieczorek: Sałatka z pieczoną piersią kurczaka i miodowym sosem winegret (gorczyca) ;kolacja: Pieczone polędwiczki indyka z pomidorami i kolendrowym pesto 2021-03-06 (sobota) ;I śniadanie: Owsianka jabłkowa z suszonymi owocami i orzechami (orzechy) ;II śniadanie: Pikantny twarożek ze świeżymi warzywami (mleko) ;obiad: Pulpeciki drobiowe w sosie z grzybów leśnych z surówką z kiszonej kapusty (orzechy) ;podwieczorek: Pieczona kiełbasa z duszonymi warzywami (seler) ;kolacja: Kociołek bosmana (ryby, skorupiaki) 2021-03-07 (niedziela) ;I śniadanie: Muffinki pomarańczowe z musem czekoladowym (jaja, mleko, gluten) ;II śniadanie: Frittata z cukinią, pomidorami, kozim serem i chutneyem śliwkowo - cebulowym (jaja, mleko) ;obiad: Pieczona cielęcina w sosie koperkowym z warzywami (sezam) ;podwieczorek: Sernik miętowy z czekoladą deserową (jaja, mleko) ;kolacja: Pieczona szynka wieprzowa z duszonymi warzywami 2021-03-08 (poniedziałek) ;I śniadanie: Owsianka malinowa z wiórkami kokosowymi (orzechy, mleko) ;II śniadanie: Pasta drobiowa z suszonymi pomidorami i świeżymi warzywami (jaja) ;obiad: Pierś z indyka w sosie słodko-kwaśnym z pieczonymi warzywami i shiitake ;podwieczorek: Pierś kaczki z pieczonym brokułem i gruszką w sosie żurawinowym (orzechy) ;kolacja: Sałatka warzywna z mozzarellą i sosem czosnkowym (mleko, jaja) 2021-03-09 (wtorek) ;I śniadanie: Domowa granola z waniliowym jogurtem naturalnym (orzechy, sezam, mleko) ;II śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem i świeżymi warzywami (jaja) ;obiad: Polędwiczka wieprzowa w sosie dyniowym z surówką buraczaną ;podwieczorek: Sałatka z piersią indyka, warzywami i dressingiem musztardowym ;kolacja: Krem z pieczonej papryki z pulpecikami drobiowymi (seler) 2021-03-10 (środa) ;I śniadanie: Koktajl mango-brzoskwinia z muffinkami czekoladowymi (mleko, jaja, gluten, orzechy) ;II śniadanie: Pasztet drobiowy z salami i pastą z pieczonej marchewki (orzechy) ;obiad: Kotlety drobiowe w sosie brokułowym z surówką z kiszonej kapusty ;podwieczorek: Sałatka z szarpaną wołowiną, warzywami i sosem paprykowym ;kolacja: Łosoś z serem ricotta i duszonymi warzywami (ryby, mleko) 2021-03-11 (czwartek) ;I śniadanie: Focaccia na słodko z musem z owoców leśnych (gluten, mleko, jaja) ;II śniadanie: Pasta wieprzowa z kozieradką i warzywami (jaja) ;obiad: Strogonow wołowy z duszonymi warzywami ;podwieczorek: Sałatka z piersią kurczaka, serem żółtym, warzywami i sosem balsamicznym (mleko) ;kolacja: Terrina jajeczna z boczkiem i kalafiorem romanesco (jaja) 2021-03-12 (piątek) ;I śniadanie: Ryżanka bounty (mleko, orzechy) ;II śniadanie: Sałatka z jajkiem, warzywami i pesto ziołowym (jaja) ;obiad: Pieczony dorsz z duszoną włoszczyzną (ryby, seler) ;podwieczorek: Szaszłyki z indyka z warzywami i winegret czosnkowym (gorczyca) ;kolacja: Zupa ogórkowa z łopatką wieprzową (seler) 2021-03-13 (sobota) ;I śniadanie: Koktajl gruszka-banan-wiśnia z goframi (mleko, gluten, jaja) ;II śniadanie: Papryka faszerowana chrzanową pastą wołową (jaja) ;obiad: Gulasz z sarniny w sosie winnym z surówką z czerwonej kapusty ;podwieczorek: Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, warzywami i sosem ziołowym (ryby, jaja) ;kolacja: Ratatouille z piersią indyka i fetą (mleko) 2021-03-14 (niedziela) ;I śniadanie: Placuszki kukurydziane z frużeliną truskawkową (mleko, jaja) ;II śniadanie: Muffiny jajeczne z boczkiem i pieczonymi pomidorami (jaja) ;obiad: Pierś z kurczaka w sosie brzoskwiniowym z fasolką szparagową (orzechy) ;podwieczorek: Kofta drobiowa z frytkami warzywnymi i masełkiem ziołowym ;kolacja: Ramen z szynką wieprzową (seler)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel